PRO Volture E-MTB

Roestvrij staal

  • Met carbon versterkte schaal
  • Superlichtgewicht EVA-voering
  • Speciale offroad vorm van de voering
  • Geïntegreerde accessoirebevestiging
  • Gewicht: 235 g (142 mm)
Waar kopen Spring naar specificaties

OPTIMAAL COMFORT EN VOLLEDIGE CONTROLE

Met ons nieuwe Volture zadel kun je uren achterelkaar door de bergen fietsen, zonder op je pedalen te hoeven staan. Het zadel is speciaal gemaakt voor e-mountainbikes, en heeft een dikkere vulling, bredere neus en een met carbon versterkte basis voor optimaal comfort en volledige controle. Wil je van je MTB een e-MTB maken? Kies dan voor een Volture! 

alt

Co-creatie

Bij PRO hebben we een duidelijke missie: samen met de beste mensen van de wereld de beste producten van de wereld maken. Daarom werken wij ook met de beste renners, designers, technici en met bikefitting.com om samen producten voor jou te ontwikkelen.


 

State-of-the-art technologie

Het zadel is ontworpen in nauwe samenwerking met de experts van Bikefitting.com. Uit onderzoek is gebleken dat rijders door de ondersteuning van e-mountainbikes meer druk uitoefenen op het zadel. Je hoeft simpelweg niet meer uit het zadel te komen om die steile berg op te komen. We hebben gebruik gemaakt van de meest innovatieve technologieën die er nu op de markt zijn. Het resultaat? De nieuwe Volture, ons eerste speciale zadel speciaal voor e-mountainbikes. Bekijk de video hieronder en kijk hoe wij het beste uit jou halen.

This website uses cookies to improve your experience.


 

VIND HET PERFECTE FIETSZADEL

Vind in een paar stappen jouw ideale zadel met de vernieuwde PRO Saddle Selector. Via een paar vragen over lichaamsbouw en rijstijl begeleidt de PRO Saddle Selector jou naar het perfecte zadel. Jij doorloopt de vragen. De PRO Saddle Selector doet de rest.

alt

ZOEK EEN DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Wil je weten waar je je nieuwe zadel kunt kopen?


 

PRODUCTSPECIFICATIES

PRO Volture E-MTB

PRSA0270 Volture E-MTB 142mm 235gr Rail: 7mm x 7mm
PRSA0271 Volture E-MTB 152mm 250gr Rail: 7mm x 7mm
Download handleiding

This website uses cookies to improve your experience.