PRO Vibe Aero stuur

Carbonfiber

  • Full UD Carbon aerodynamisch ontwerp dat voldoet aan de eisen van de UCI
  • Geïntegreerde rem- en versnellingskabelgeleiding (ook voor Shimano Di2)
Waar kopen Spring naar specificaties

ALLE KRACHTEN GEBUNDELD VOOR JOU

Een ultra high performance stuur met Innegra-vezels voor de meest extreme omstandigheden. Het nieuwe PRO Vibe Aero stuur is gemaakt voor de meest veeleisende renners, met de meest geavanceerde technologie van dit moment. De Vibe Aero is ontwikkeld met Di2 in het achterhoofd voor de ultieme integratie: maximale aerodynamica en ultracleane styling.

alt

POWER OF THE PRO

Bij PRO hebben we een duidelijke missie: samen met de beste mensen van de wereld de beste producten van de wereld maken. Daarom werken wij ook met de beste renners, designers, technici en het Shimano Dynamics Lab om samen producten voor jou te ontwikkelen.

alt
alt

DE PERFECTE MATCH MET DI2

PRO Vibe sturen zijn gemaakt voor de toekomst en dus compatibel met de nieuwe Di2-junction van Shimano DURA-ACE R9100, die in plaats van een eindplug aan de uiteinden van het racestuur zit. Ook is het stuur voorzien van een speciaal kabelgeleidingssysteem voor mechanisch schakelen of voor schakelen met Shimano Di2 en voor de kabels voor mechanisch of hydraulisch remmen.

AERODYNAMISCH

Het Vibe Aero stuur heeft een aerodynamische vormgeving, zodat jij nog beter presteert op de weg. Deze ongekende aerodynamica bereikt de nieuwe Vibe stuurpen met een low-profile afdekdop, een smal profiel aan de voorkant en een uniek locksysteem met reverse bouten. Het resultaat: een cleane look en minder turbulentie.

alt

Constructie met Innegra

Shimano heeft in de PRO Vibe carbon sturen high-performance Innegra verwerkt. Innegra-vezels versterken de meest kwetsbare zones van het stuur zonder concessies te doen aan het gewicht. Met dit stuur kun je de ruigste omstandigheden aan.

This website uses cookies to improve your experience.

innegra

ZOEK EEN DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Wil je het zelf voelen, aanraken en vasthouden?

 

 

Productspecificaties

PRO Vibe Aero stuur

PRHA0380 Vibe Aero stuur compact 38cm 31,8mm 240 gr
PRHA0381 Vibe Aero stuur compact 40cm 31,8mm 245 gr
PRHA0382 Vibe Aero stuur compact 42cm 31,8mm 250 gr
Download handleiding Download technische handleiding


 

  • "Erg interressant ook, hoe ze toch zoveel verbeteringen hebben weten te ontwikkelen bij iets simpels als een stuur en stuurpen."

  • "AN AERO BAR THAT FEELS AS STIFF AS ANY WE'VE TESTED ISN'T A HUGE SURPRISE, BUT ONE WITH NO COMFORT PENALTY IS."

  • "The Vibe Aero nicely soaks up vibrations."

De perfecte combinatie met het Vibe Aero stuur

This website uses cookies to improve your experience.